< Tilbage
 

Vores kunder siger...

Tillid og gensidig respekt for hinanden

Hos Bang & Olufsen i Struer har de gennem en årrække brugt KN Tagdækning som leverandør i forbindelse med en lang række projekter – små som store.

– Vi bruger KN Tagdækning til alt fra almindelig vedligeholdelse af tagpaptage til udskiftning af hele tage og andre større renoveringsopgaver, siger Ejgil Houmaa, byggekoordinator hos Bang & Olufsen.

Struer-virksomheden sender alle større projekter i udbud hos tre potentielle leverandører – og jobbet går til den med den bedste pris. KN Tagdækning får dog per automatik alle de ’"daglige" reparationer.

– De bor tæt på os og er utroligt behagelige at arbejde sammen med. Og så føler vi altid, at vi får en fair behandling – også når det kommer til prisen, siger Ejgil Houmaa. Vi har tillid til dem – og vi har en gensidig respekt for hinanden.

Some description
Ejgil Houmaa, Bang & Olufsen

 

De kommer, når jeg ringer

Ringkøbing Byg & Montage udfører renoveringsarbejde og nybyggeri og har arbejdet sammen med KN Tagdækning de seneste 4-5 år.

– Jeg bruger KN Tagdækning til tagpapløsninger – hovedsageligt i forbindelse med renoveringsprojekter – og jeg er rigtig godt tilfreds med samarbejdet, siger Henrik Bundgaard, indehaver af Ringkøbing Byg & Montage.

For Henrik Bundgaard er det vigtigste, at han kan stole på KN Tagdækning – og det kan han.

– De kommer, når jeg ringer efter dem, siger han.

Some description
Henrik Bundgaard, Ringkøbing Byg & Montage

 

Kvalitetsarbejde til aftalt tid

Steen Stensgård har et tømrer- og snedkerfirma i Lemvig, og han har gennem en årrække benyttet KN Tagdækning som samarbejdspartner, når det kommer til tagpaparbejde.

– Valget af KN Tagdækning som samarbejdspartner faldt mig naturligt. De udfører kvalitetsarbejde – og arbejdet udføres altid til aftalt tid, siger tømrermester Steen Stensgård.

Han understreger, at han er meget tilfreds, og at han og KN Tagdækning har et rigtig godt samarbejde.

Some description
Steen Stengård

 

35 års upåklageligt samarbejde

Hassing Huset i Hurup er et veletableret tømrerfirma med mange års erfaring inden for byggebranchen. Igennem 35 år har de haft et fast samarbejde med KN Tagdækning.

– Vi er rigtig godt tilfredse med samarbejdet. Der har altid været gensidig tillid og respekt mellem KN Tagdækning og os, siger tømrermester Kresten Larsen. Et ord er et ord og en aftale en aftale.

Hassing Huset bruger KN Tagdækning til tagpapdækning og blikkenslagerarbejde på deres forskellige byggeprojekter.

– Vi kan stole på KN Tagdækning, og de kan stole på os. De har også altid været flittige til at bruge os, når de havde brug for tømrerarbejde, siger Kresten Larsen.

Some description
Kresten Larsen, Hassing Huset

En seriøs og yderst troværdig samarbejdspartner

Carlsberg Danmark har anvendt KN Tagdækning til stort set alle former for tagdækningsopgaver – både store som små renoverings- og reparationsopgaver.

– Første gang vi brugte KN Tagdækning, var fordi de vandt en opgave i udbud, siger Michael Thomsen, Facility Manager hos Carlsberg Danmark. Løsningen af denne opgave gik fint, og det viste sig, at KN Tagdækning er yderst troværdige at arbejde sammen med – en aftale er en aftale.

Under stormen den 28. oktober 2013 kom KN Tagdækning Carlsberg Danmark til undsætning og lukkede en 1000 m2 stor tagskade på blot et døgn.

– Vi er meget tilfredse og betragter KN Tagdækning som en seriøs samarbejdspartner, som ligeledes har stor forståelse for vores forretning. Jeg kan kun anbefale dem til andre, siger Michael Thomsen.

Some description
Michael Thomsen, Carlsberg Danmark

 

Servicen er helt i top

Blåbjerg Huse i Henne i Vestjylland bruger KN Tagdækning til listetækning af de fritidshuse de bygger langs den jyske vestkyst.

– Vi har arbejdet sammen med KN Tagdækning i mere end 30 år, siger Poul Erik Rasmussen, indehaver af Blåbjerg Huse. Kaj Nygaard og jeg byggede vores første hus sammen tilbage i 1983.

Det var et tilfældigt møde mellem Kaj Nygaard fra KN Tagdækning og en kunde hos Blåbjerg Huse, som førte til samarbejdet mellem de to virksomheder.

– Vi er rigtig godt tilfredse med samarbejde, siger Poul Erik Rasmussen. Der har aldrig været noget at komme efter. Servicen er helt i top.

Poul Erik Rasmussen, Blåbjerg Huse

 

Priser og tidsplaner der holder

BOKA Group med hovedsæde i Odense har mere end 30 års erfaring med udvikling og opførelse af ejendomsprojekter i Danmark – og i flere tilfælde med KN Tagdækning som underleverandør.

– Vi har over en længere årrække fået udført forskelligt arbejde af KN Tagdækning – både i forbindelse med nybyggeri og i forbindelse med vedligeholdelse af eksisterende bygninger, siger Henry Johansen, direktør i BOKA GROUP.

Alle BOKA GRUOP’s større projekter bliver sendt i udbud, så KN Tagdækning har ikke 100% lavet alt for ejendomsselskabet, men i flere tilfælde har KN Tagdækning haft den bedste pris.

– Vi har kun gode erfaringer med KN Tagdækning. De udfører et godt stykke arbejde til aftalt pris og så gør de alt for at sikre, at tidsplanerne holder, siger Henry Johansen.

Some description
Henry Johansen, BOKA Group

Seneste posts  

Unresponsive facebook API. Please try later
Alternative text for bottom picture